I-Drain

I-Drain, brunnen skall inspirera till byggnation och utformning av moderna samt säkra våtutrymmen.
Produkten är utvecklad för att öka säkerheten i badrum genom att den levereras med manschett.
Anslutningen mellan tätskikt/manschett och den rostfria brunnen menar vi är marknadens säkraste lösning.

Vi lämnar därför 10 år garanti. Genom att manschetten är limmad av oss lämnar vi 10 år garanti på limningen. Brunnen är testad för minst 25 års användning och är den korrekt monterad utan åverkan bör brunnen hålla längre en så.

72mm byggdjup ger stora fördelar vid framför allt renovering där du kanske har befintlig gjuten platta att ta hänsyn till. Brunnen levereras i frigolitblock som gör arbetet lättare i samband med gjutning av golv.

Brunnslock som du kan vända och flisa/lägga klinker i eller så väljer du den borstade rostfria ytan som brunnslock. Ramen och brunnslocket är för övrigt justerbart i samband med byggnation. Det går att justera i höjdled efter att golvet är lagt.

Ramen för träkonstruktion är framtagen för att göra montaget enkelt och smidigt. Du kapar själv ramen till rätt längd och skruvar fast konstruktionen i golvbjälkar enligt anvisningar. En säker och smidig lösning!

Valfri montering av brunn. Vår produkt fungerar i vänster och höger hörn samt centermontering. Det betyder att du väljer var den skall sitta när efter att du beställt brunnen och har den på plats.

Vattenlåset sitt monterat i den rostfria brunnen för ökad säkerhet. Vattenlåset är lätt att ta ur och rengöra. Brunnen är pressad i syrafast rostfritt och i ett stycke för att undvika onödiga skarvar och fogar. Frigolitblocket som ingår fungerar som stöd och form vid gjutning.

Produkten är godkänd och har klarat branschens krav för väggnära brunn.

Kontakta oss för mer information!

Weber designbrunn är utvecklad i samarbete med Weber/Saint-Gobain och finns att köpa hos Weber återförsäljare som saluför Webers tätskikt